Beskyttelse ved fjernelse af amalgamfyldninger

En amalgamtandfyldning består af op imod 50 % kviksølv. Risikoen for, at dine celler hver evig eneste dag bliver påvirket af udskilt kviksølv er stor, hvis du har fyldninger i dine tænder!

Kviksølvdampene fra amalgamfyldningerne går med stor lethed igennem cellemembranerne og endvidere igennem blod-hjerne-barrieren og derfra videre ind i centralnervesystemet, hvor de forårsager såvel psykiske, neurologiske samt immunrelaterede problemer.

Kviksølv forbliver i din krop i årevis, indtil det aktivt bliver fjernet.​

Mange mennesker forbinder ikke kviksølvet i deres tænder med et kraftigt giftstof, der kan forårsage skader på hjernen, centralnervesystemet og nyrerne. Børn og ufødte fostre, hvis hjerner endnu er under udvikling, er udsat for den allerstørste risiko, men alle påvirkes af det.

Her på klinikken har vi specialiseret os i fjernelse af amalgam-tandfyldninger således at der kun sker minimal belastning af den øvrige del af kroppen herved.

Ved brug af en særlig beskyttelsesprocedure reduceres risikoen for at tungmetalfølsomme mennesker får det endnu dårligere i forbindelse med den ekstraordinære kviksølvbelastning af kroppen, som sker i forbindelse med selve udboringen af eksisterende amalgamfyldninger.​

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 16.30

​Tirsdag:  8.00 - 15.30

​Onsdag:  8.00 - 16.30

​Torsdag: 8.30 - 18.00

​Fredag:   8.00 - 13.30

Kontakt

Peder Skrams Gade 1, kld. | 1054 København K