Tandpleje​

Leder du efter en ny tandpleje i København K? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her finder du nemlig Tandlægerne ved Nyhavn, der altid står til rådighed med professionel behandling. Her få du rådgivning i og omkring Nyhavn, Kongens Nytorv og København K.

Vi er din tandplejer og med vores tandpleje gør vi altid vores bedste for at finde den rette behandling til dig. Derfor tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, så vi kan hjælpe enhver mod et smukt smil. Vi er en miljøvenlig klinik, der er grundige i vores arbejde, men som altid giver en god pris.

Meget mere end blot tandpleje

Mange lider af tandlægeskræk, hvilket vi er særligt opmærksomme på i vores tandpleje. Her har vi nemlig sørget for at skabe nogle trygge og afslappende rammer, så du kan være helt rolig under behandlingen hos os. Vi tager os god tid til den enkelte kunde, og vi sætter naturligvis dine ønsker og behov først.​

Som tandlæge kan vi udføre alt fra behandling af paradentose til tandblegning. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at bestille en tid hos os. Vi foretager naturligvis også ganske almindelige tandeftersyn, som alle bør få foretaget jævnligt. Går du rundt med dårlige tænder i for lang tid, kan det nemlig få alvorlige konsekvenser for dig.

Kontakt os for at aftale nærmere

Hos os finder du altså et kompetent team af tandlæger, der altid tager sig god tid. Vi arbejder professionelt og kan tilbyde den behandling, du har brug for. Derudover arbejder vi altid med attraktive priser.

Du kan altid ringe til os på telefon 33 11 11 65 eller skrive til post@holistisktandpleje.dk, hvis du ønsker at aftale nærmere.​

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 16.30

​Tirsdag:  8.00 - 15.30

​Onsdag:  8.00 - 16.30

​Torsdag: 8.30 - 18.00

​Fredag:   8.00 - 13.30

Kontakt

Peder Skrams Gade 1, kld. | 1054 København K